Autoblow A.I. maszturbátor

Cikkszám:
E24093
EAN:
704751344825
Autoblow A.I. maszturbátor
Autoblow A.I. maszturbátor
Autoblow A.I. maszturbátor
Autoblow A.I. maszturbátor
Autoblow A.I. maszturbátor
Autoblow A.I. maszturbátor
Autoblow A.I. maszturbátor
Autoblow A.I. maszturbátor
Kedvencekhez

Autoblow A.I. maszturbátor

Cikkszám:
E24093
EAN:
704751344825
99 990 Ft
ÚJ! A vásárlás után járó hűségpontok értéke: 3 000 Ft
Nincs raktáron
Nincs raktáron
Ingyenes szállítás
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Megérkezett a várva várt Autoblow A.I. maszturábtor! 

Az uraknak szánt eszközhöz az Autoblow 2+ maszturbátor szolgál előzményül, mely az első termék volt a piacon, ami az orális kényeztetést modellezte, kéz nélküli használat mellett. Már az előzmény Autoblow is nagy-nagy sikernek örvendett, örvend, viszonylag magas ára mellett is vezette a toplistákat világszerte. 

Az Autoblow A.I. tervezése során felhasználtak minden tapasztalatot, amit eddig gyűjtöttek és világosan látszik, hogy egy sokkal jobb terméket sikerült megalkotniuk.

Ez a modell, ha nem is sokkal, de kisebb lett, nincs meg az az érzése az embernek amikor a kezébe veszi, hogy hú de nagy, ez köszönhető annak, hogy a motor a készülék oldalába került bele, így ugyan valamivel szélesebb lett, de a hossza jócskán lecsökkent. 

A mechanikán is változtattak, elhagyták a gyöngyös-pántos megoldást, helyette egy műanyag perselyes megoldást alkalmaztak, ami azt is eredményzte, hogy úgy ígérik, minden pénisz méretre egyazon betét megfelelő, ezt el is hisszük nekik, de meglátásunk szerint az átlagosnál jóval nagyobb méretekkel rendelkezőknek akadhatnak gondjaik a befogadó nyílás átmérőjével. A lényeg, hogy elmarad a macerás méretválasztás, egy modell minden méretre.

A vezérlést is jócskán áttervezték. Erre utal már a névben lévő A.I. jelzés, ami mesterséges intelligenciát takar. Próbáltunk utánanézni, hogy ez mit takar, arra jutottunk, hogy a gyártók mindenféle felnőtt filmeket digitálisan elemezve állították össze a stimulációs programokat. Ez rendeben is van, de hogy az utolsó programmód melynek "The A.I. Blowjob" a neve, nem tudjuk mit csinál, azt mondják, hogy annál mindig más és más élményt kapunk.

A másik kilenc program között biztosan találunk kedveset, van olyan, ami az egész péniszt érinti, van amikor csak egy részre koncentrálódik a stimuláció. 

A beállított rezgésprogramot és a választott sebességet jól látható módon jelzi ki számunkra egy LED-es, 10 elemből álló fénysor. Kéken világít amikor a programot léptetjük, zölden pedig ha az intenzitást.

A vezérlőgombok egyébként nagyon, nagyon jól használhatók. Legalul talunk egy főkapcsolót, amit ha "ON" helyzetbe állítunk akkor máris készen áll a használatra. A Play gombbal a programot tudjuk lépteti, a + és - gombokkal pedig a mozgás intenzitását. Van egy praktikus Pause gombunk is, ha ezt lenyomjuk, megáll minden, de amint újra lenyomjuk, ott folytathatjuk ahol abbahagytuk.

A jó minőségű tokból a cserélhető, nagyon puha, bőrszerű betét könnyedén kivehető, visszatenni egy kicsit nehezebb, de nem vészes, van hozzá egy műanyag pálcika is ami segít abban hogy a helyére kerüljön. Mivel a betét alul zárt, ezért tisztításkor elég ezt kihúzni, majd langyos víz alatt elöblíteni, a száradásra viszont ügyelni kell, csak akkor tegyük a helyére a dolgokat ha mindenhol teljesen megszáradt. Többféle betét is kapható hozzá, több féle bejárati mintával, melyek eltérő járatmintázatot rejtenek maguk alatt. Alapesetben, egy szájat formázó van a készletben.

Az áramellátását az előző modellnél megszokott módon a hálózatról kapjuk, egy adapteren keresztül, tehát nincs veszélyes elektromos feszültség az eszközben. Ha valakiben felmerülne hogy miért nem akkumulátoros, a válasz egyszerű. Elég nagy a beépített motor teljesítménye, ha megfelelő méretű akkumulátor kerülne bele, nagyobb és jóval nehezebb lenne a készülék.

Sok új, bonyolult terméket látunk mostanság, amiknek a gyakorlati működésében nem vagyunk biztosak, de itt erről nincs szó, ez a fejlesztett változat egy sor dologban csak jobb lett, mint elődje, ami már egyébként bizonyított.

Íme egy kis videó a működésről:

 • A készülék teljes hossza: 21,5 cm
 • Szélessége: 16,5 cm
 • Mélysége: 7 cm és 10 cm (nyilván az a vastagabb oldala amibe a betét kerül)
 • Befogadási hossz: kb 19 cm
 • Maximális pénisz átmérő: kb. 4,5 cm
 • 9 különféle mozgásmód + 1 A.I program
 • 10 fokozatban állítható sebesség
 • Nagyon inetnzív stimuláció
 • Könnyen cserélhető betét
 • További betétek elérhetők hozzá
 • A betét bemeneti nyílása: száj
 • A járat mintázata: redőzött
 • 50%-al csendesebb de hatékonyabb működés elődjénél
 • Tartós motor, fém alkatrészekkel
 • Kéznélküli használat
 • Hálózati, adapteres áramellátás
 • Nem vízálló
 • Síkosításához kizárólag vízbázisú készítmény ajánlott
 • A betét élettartamát megnöveli, ha a tisztítás-száradás után behinti ápoló hintőporral, ami kapható hozzá áruházunkban
Hasonló termékek
Adatok
Adatok
Készlethiány
Jelenleg nem rendelhető
Szállítási költség
FREE
Raktárkészlet
Nincs raktáron
Webáruház készítés
argep.hu shopmania.hu simplepay_hu paypal