Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor

Cikkszám:
E35098
EAN:
704751345990
-27%
ÚJ
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor
Kedvencekhez

Autoblow A.I. Ultra interaktív maszturbátor

Cikkszám:
E35098
EAN:
704751345990
Akció: 99 790 Ft
135 890 Ft
Kezdete: 2024.06.14   A készlet erejéig!
3% Hűségpont jóváírás : 2 994 Ft
Raktáron
Ha most rendeli meg GLS-el, ekkor kaphatja kézhez
info

Az időpnt GLS szállítás esetén

 

érvényes.

 

Postai házhozszállításnál,

 

és Posta Pontos, automatás

 

rendelésnél is nagy

 

valószínűséggel ott van a

 

küldemény a megadott napon,

 

de ez esetben előfordulhat

 

egy nap késés.

2024.06.24
Személyes átvétel
info

A készleten lévő termékek

megrendelés után azonnal

 

átvehetők ügyfélszolgálatunkon,

 

munkanapokon 10-18 óra között.

Azonnal!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az Autoblow márkanév sokaknak ismerősen csenghet, hiszen évek óta meghatározó szereplője a prémium minőségű férfi maszturbátorok piacának. Az Autoblow elnevezés már önmagában is elég beszédes, ez a holmi volt az első olyan eszköz, amely az orális kényeztetést modellezte, kéz nélküli használat mellett. Ez a játékszer már a harmadik generációs változata az Autoblow A.I. modelleknek (az A.I. jelentése mesterséges intelligencia), az előző verzió is sok újítást hozott magával, szerencsére az A.I. Ultra esetében sem történt ez másképp.

A készülék két részből áll. Az egyik egy gombokkal ellátott mozgató és vezérlő egység, a másik pedig maga a férfiasságunkon mozgó maszturbátor. A maszturbátor felépítését tekintve egy zseblámpa formájú merev műanyag tokból és egy benne lévő, puha, bőrszerű anyagból készült betétből áll, amelynek bemeneti nyílása szájat formáz. A tok végén elhelyezkedő kupak eltekerésével szabályozni tudjuk a belsejében keletkező vákuumot, ha csökkentjük a szívó hatást, a „játékidő” elnyújtható. A maszturbátor zseblámpa alakú formája mára már igen elterjedtnek mondható, sok gyártó kínálatában megtalálható ez a formavilág. Ami fontos újítás, hogy az Autoblow ennél a modellnél alkalmazta először ezt a megoldást. A régebbi modelleknél a puha belső betétnek nem volt saját tokja, a mozgató berendezés belsejében volt rögzítve és nem is maga a betét mozgott, hanem egy, a betétet körülölelő pánt mozgása felelt a stimulációért. Fontos megemlítenünk, hogy ez megoldás lehetővé teszi, hogy a maszturbátort önmagában, a mozgató berendezés nélkül is használjuk, értelemszerűen ebben az esetben a kezünkkel kell mozgatnunk. A tok méretéből adódóan egy, és kétkezes használatra is ideális. Szintén ennek az innovatív fejlesztésnek köszönhető, hogy a használat utána tisztítás így sokkal egyszerűbb lett, a betétet pár egyszerű mozdulattal ki tudjuk venni és el tudjuk öblíteni. A készülék és a tok együttes tömege a 1,7 kg, ami nem kevés, de egyáltalán nem zavaró. Már csak azért sem, mert meglehetősen "kézre állnak" a vezérlőgombok és mozgatnunk sem kell az eszközt, a játékszer megteszi ezt helyettünk. Ha már a mozgásnál tartunk, egyértelműen kijelenthetjük, hogy az Autoblow mozgatóberendezése messze kiemelkedik a többi gyártó hasonló terméke közül. A kényeztetés sebessége nagyon precízen állítható, az egészen finom, lassútól kezdve a "légkalapács üzemmódig". :) Működése nem teljesen hangtalan, de ez teljesen normális jelenség, mivel a készülükben egy motor és egy mozgató mechanika is található.

A játékszerhez külön megvásárolható egy punci és egy popsi nyílással ellátott betét is, ezen kívül a készletben lévő, száj nyílással ellátott betét is kapható külön is. A betétek nem csak a nyílásukat tekintve különböznek egymástól, hanem a járatok belső textúrája is eltérő. A maszturbátorban lévő betét belső járata bordázott textúrával rendelkezik és intenzív stimulációval kecsegtet. Fontos információ, hogy a bemeneti nyílás és a járat is az átlagosnál szűkebbnek mondható. Annak ellenére, hogy rugalmas és könnyen tágul, azoknak, akik odalent nagyon érzékeny az ingerekre, elképzelhető, hogy jellemzően túl rövid játékidőben lesz része. A popsi nyílással rendelkező betét járatán nem található semmilyen kitüremkedés, a gyártó és a szakmai fórumok véleménye szerint ennek a legenyhébb a stimulációja. Az előbb említett, külön megvásárolható betéteket megtalálja lejjebb görgetve a kiegészítő termékek között.

Beüzemelés

A beüzemelés pofon egyszerű. Csak ütközésig bele kell dugnunk a maszturbátort a mozgató berendezés alján lévő lyukba, majd egy kicsit forgatva rajta rögzítettük is. Az áramellátását az előző modelleknél megszokott módon a hálózatról kapjuk, egy adapteren keresztül, tehát nincs veszélyes elektromos feszültség az eszközben. Ha valakiben felmerülne a kérdés, hogy miért nem akkumulátoros, a válasz egyszerű. Elég nagy a beépített motor teljesítménye, ha megfelelő méretű akkumulátor kerülne bele, nagyobb, jóval nehezebb és drágább is lenne a készülék.

Használat

Manuális mód

Használat előtt kenje be péniszét és a betét szájat formázó bemeneti nyílását vízbázísú síkosítóval. Ha már kényelmesen elhelyezkedtünk, nyomjuk meg hosszan a be/ki kapcsoló gombot és a játékszer máris készen áll a használatra. A vezérlőgombok egyébként nagyon, nagyon jól és egyszerűen használhatók. Legalul találjuk a be/ki kapcsolót, a play gombbal a programokat tudjuk lépteti, a + és - gombokkal pedig a mozgás sebességét tudjuk állítani. Van egy praktikus pause gombunk is, ha ezt lenyomjuk, megáll minden, de amint újra lenyomjuk, ott folytathatjuk ahol abbahagytuk. Bekapcsolás után a vezérlőgombok mellett lévő LED sor villogni kezd, az aktuálisan futó programot kék színnel, a sebességet zölden világítva jelzi vissza számunkra. A programokat illetően 10 különböző közül választhatunk. A gyártó több ezer felnőtt filmet mesterséges intelligencia segítségével (innen ered az A.I. elnevezés is) elemezve állította össze a stimulációs programokat. Van olyan, ami az egész péniszt érinti, van amikor csak egy részre koncentrálódik a stimuláció. A 10., utolsó program sok meglepetést tartogat a felhasználónak, mert minden használat során más és más, minden alkalommal véletlenszerűen kapunk egy, a többi 9-től eltérő meglepetés programot.

A manuális mód bemutató videóját IDE KATTINTVA találja.

Online mód

A manuális mód mellett számtalan online vezérlési lehetőség is a rendelkezésünkre áll. Ezen funkciók eléréséhez első körben kapcsolatot kell létrehoznunk a számítógépünk, vagy okostelefonunk, egy elérhető WIFI hálózat és az Autoblow között. Ez egy egyszerű, pár lépésből álló folyamat, amelyről IDE KATTINTVA egy bemutató videót is talál. Ezután egy webes felületen (nem kell külön alkalmazást letölteni hozzá) tudjuk elérni az online funkciók kezelő paneljét és az alábbi funkciók között válogathatunk:

 • Videók szinkronizálása a maszturbátorral

A weboldalon lehetőségünk nyílik számtalan felnőtt film megtekintésére, a játékszerünk a filmekben történő mozgást tökéletesen leköveti, így egészen páratlan vizuális és kényeztető élményben lesz egyszerre részünk. A weboldalan lévő tartalmak a gyártó ígérete szerint hetente bővülnek/frissülnek. Több más gyártónak is van olyan automatikusan mozgó maszturbátora, amelyeknél ez a felnőttfilmekkel való szinkronizáció elméletileg megtalálható a készülék funkciói között, de ezen sorok írásakor azt kell mondanunk, hogy elég pontatlanul és megbízhatatlanul működnek. Ami üdvözítő hír, hogy ennél a holminál nincs gond a működésével, nagyon precízen, késedelem nélkül leköveti a képernyőn történő eseményeket. Teszteltük, tényleg szuper. :) Lehetőségünk van bármilyen mp.4 formátumú videó feltöltésére is, elméletileg azoknál is működni fog ez a funkció, de ezt egyelőre nem teszteltük.

 • Freestyle mód

Ennél a vezérlési lehetőségnél a kijelzőn precízen tudjuk állítani a mozgás sebességét és a maszturbátor által megtett út hosszát

 • Távirányító mód

Ha ezt a módot választjuk a manuális módnál említett 10 különböző programot tudjuk az eszközünk kijelzőjéről vezérelni, ugyan az a 10 program áll rendelkezésünkre, csak nem a mozgató berendezésen lévő fizikai gombokat kell használnunk

 • Program könyvtár

Ebbe a menübe belépve rengeteg egyéb féle mozgásprogramot találunk, ezek között választhatunk 10 fajtát és állíthatjuk be az eredeti 10 programok helyére

 • Hang alapú vezérlés

A vezérlés lényege, hogy rövid, angol nyelvű szavakkal utasításokat adhatunk a készélüknek, mint pl. a go, faster, slower, vagy a finish me. :)

 • Távoli vezérlés

Egy kód megosztásával bárkinek lehetőséget adhatunk a készülék távoli, interneten keresztül történő vezérlésére

Az online mód funkcióinak bemutató videóját IDE KATTINTVA találja.

Tisztítás

A betét a műanyag tokból könnyen kivehető, és meleg vízzel egyszerűen elmosható. Ne használjon szappant, mert hosszú távon károsítja a betét anyagát! Az alapos öblítés után higiéniai okok miatt érdemes tisztító - fertőtlenítő folyadékot is alkalmaznia. Ügyeljen arra, hogy mielőtt elrakja, a betét külső és belső része is teljesen megszáradjon. Száradás után ápoló - regeneráló por használatát ajánljuk, amely jócskán megnyújtja a betét élettartamát, segít megőrizni annak rugalmasságát. Ezeket a hasznos kiegészítőket is megtalálja lejjebb görgetve a kiegészítő termékek között. A mozgató egység nem vízálló, tisztítása nedves ronggyal ajánlott.

Összefoglalva, a borsosnak mondható árán kívül más hátrányát nem igazán látjuk a készüléknek. Egy kimondottan magas minőségű, átgondolt és remek funkciókkal ellátott játékszerrel van dolgunk.

 • A készülék teljes hossza: 24 cm
 • Szélessége: 14 cm
 • Mélysége: 9 cm és 10 cm (nyilván az a vastagabb oldala amibe a maszturbátor kerül)
 • Befogadási hossz: kb. 19 cm
 • Maximális pénisz átmérő: kb. 4,5 cm
 • Tömege: 1700 g
 • 9 különféle mozgásmód + 1 A.I program
 • 10 fokozatban állítható sebesség
 • Wi-Fi kapcsolat
 • Webes applikációval való vezérelhetőség
 • Felnőttfilmekkel szinkronizálható
 • Nagyon intenzív stimuláció
 • Könnyen cserélhető betét
 • További betétek elérhetők hozzá
 • A betét bemeneti nyílása: száj
 • A járat mintázata: bordázott
 • Tartós motor, fém alkatrészekkel
 • Kéznélküli használat
 • Hálózati, adapteres áramellátás
 • Nem vízálló
 • Síkosításához kizárólag vízbázisú készítmény ajánlott
Hasonló termékek
Adatok
Adatok
Cikkszám
E35098
Készlethiány
Jelenleg nem rendelhető
Szállítási költség
FREE
Raktárkészlet
Raktáron
Státusz
ÚJ    
argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu simplepay_hu paypal