Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

Miért számít az óvszer mérete?

Talán mondanunk sem kell, hogy az óvszer használata a biztonságos szex egyik legjobb módja, de tudtad, hogy különböző méretekben kaphatók?

Az óvszer nemcsak a nem kívánt terhességtől védi meg a párokat, de a fogamzásgátlás egyetlen olyan formája is, ami védelmet nyújt a nemi úton történő betegségekkel szemben. Használata gyors, egyszeri, és nem hormonális.

A klasszikus óvszerek csomagolására sok információ kerül, például az íz, az anyag minősége, a darabszám vagy a hozzávetőleges méret (S, M, L, XL). Persze az apró betűs részeken vagy a katalógusokon jelzik a pontos méreteket is, na de ki olvassa el ezeket?

Szerintünk alig akad férfi, aki örömmel húzná fel ezt a biztonsági eszközt, pedig lehet, hogy csak a leginkább passzolót kellene megtalálni?

Mélyedjünk el tehát egy kicsit jobban az óvszerek méretezésében!

Miért számít az óvszer mérete?

Bár a megfelelő méretű óvszer kiválasztása nem tartozik az elsődleges prioritások közé, ahhoz, hogy megfelelően ellássa a feladatát és élvezetet nyújtson, megfelelő méretűnek kell lennie. Egy túl laza óvszer nagyobb valószínűséggel csúszik le az együttlét során, a túl szoros pedig könnyebben elszakad. Ezek következményeit a fentiek tudatában nem is kell tovább ecsetelnünk.

Hogyan állapíthatod meg a pontos óvszerméretedet?

Oké. Partnereddel úgy döntötök, hogy óvszerrel védekeztek. De hogyan tudod eldönteni, mekkora méretű kondomra van szükséged?

Ennek gyakorlatilag egy módja van, mégpedig, hogy erekció közben megméred. Ez a legtöbb férfinak nem szokott problémát okozni, de vannak, akiket zavarba ejthet. A lényeg, hogy a megfelelő méretű óvszer megóv a nem kívánt terhességtől és a fertőzésektől. Ennek fényében pedig nem is tűnik olyan nagy dolognak egy kis matekozás.

Ahány férfi, annyi formájú és méretű pénisz van, így gyakorlatilag lehetetlen egyedi óvszert találni. Ugyanakkor a méret meghatározásakor két fontos dolgot kell figyelembe venni: a pénisz kerületét és a hosszát.

Így mérd le a hosszát és a kerületét!

Ahogy már említettük, a pontos méréshez elengedhetetlen az erekciós állapot.

Hozd magad formába, majd mérd le a hosszát! Ehhez nyugodtan használj egy vonalzót. A végét szorosan illeszd a szeméremcsonthoz. A végleges méret a makk hegyéig számolandó.

A megfelelő szélességű óvszer kiválasztásához mérd meg a kerületét (nem átmérő!) is. Használhatsz rugalmas mérőszalagot, de ha nincs, fogj egy darab cérnát. A kerületet általában a makk alatt két ujjnyival lejjebb érdemes meghatározni. Ha a cérnás megoldást választod, a mérés végén illesszd a cérnaszálat egy vonalzóhoz. A kapott értéket oszd el kettővel. Egyes kutatások alapján az óvszer lecsúszásának, vagy szakadásának akkor a legkisebb a valószínűsége, ha az óvszer mérete (szélessége) a  kerületed felének a 90%-a. 

Tehát, a legmegfelelőbb szélességű óvszer maghatározásához használandó képlet: (kerület/2)*0,9

Példa: A lemért kerület: 11,8 cm, azaz 118 mm. (118 mm/2)*,09= 53 mm széles óvszer az ideális számodra. 

Válaszd a te méretedhez leginkább passzoló MySize óvszereket

Ha csak az tart vissza az óvszer-használattól, hogy a méreted kissé eltér az átlagostól és nem érzed magad jól, vagy biztonságban miattuk, ne ess kétségbe. A Mister Size és a MySize termékcsalád abban különleges, hogy több különböző méretben kínál biztonságos és kényelmes kielégülést. Az igényes csomagolásuk alján diszkréten, de érthetően jelzik a névleges átmérőket. 

argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu simplepay_hu paypal