Diszkrét
csomagolás

Link

1 év
garancia

Link

Ingyenes
házhozszállítás

Link

Bankkártyás
fizetés

Link

Kiváló
árak

Link

Minőségi
termékek

Link

Egyedi
választék

Link

Saját
raktárkészlet

Link

Bankkártyás fizetés

Áruházunkban természetesen on-line is kifizetheti rendelése vételárát, pontosabban áruházunkon keresztül, mivel mi nem kezeljük bankkártya adatait, csupán partereink felületén kell megadnia azokat. Jelenleg két féle bankkártyás fizetési mód érhető el. Az egyik talán az előnyösebbnek mondható, az OTP Mobil által üzemeltetett Simple Pay fizetési rendszer, a másik pedig a nemzetközileg ismert PayPal fizetési platform. Az OTP Simple Pay mindenképpen előnyösebb vásárlóink számára, mivel a PayPal szolgálatásnál +3% kezelési költséget vagyunk kénytelenek felszámítani, annak magas költsége miatt.

Természetesen választhatja a helyszíni fizetési lehetőséget is, amit többnyire utánvételes fizetési módnak hívnak. Ebben az esetben az átvételkor kell rendezni a csomag vételárát, azonban számos szállítási mód esetében bankkártyával is rendezheti azt. Van olyan szállítási módunk is, Foxpost és Postai csomagautomatás átvétel, aminél nincs is lehetőség készpénzes fizetésre, csak bankkártyásra, mivel az automaták más fizetési módot nem fogadnak el.

Amennyiben személyes ügyfélszolgálatunkon veszi át az árut, ott lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is egyaránt.

argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu simplepay_hu paypal