Hűségpont rendszerünk

Törzsvásárlói programunkban minden online leadott rendelés részt vesz, a hűségpontok a rendelés lezárása után a következő vásárláskor levásárolhatók, a rendszer használatához regisztráció szükséges.

Óvszer-Vásárlás.hu Törzsvásárlói Program
Gyakran Ismételt Kérdések

Tartalomjegyzék

1. Mi a Óvszer-Vásárlás.hu program?

2. Hogyan működik?

3. Mi a pontok árfolyama?

4. Hogyan tudom levásárolni összegyűjtött pontjaimat?

5. Egy vásárlás során maximálisan mennyi hűségpontot válthatok be?

6. Jár-e pont ha hűségpontokat is beszámoltatok a vásárlásba?

7. Minden termékre járnak a hűségpontok?

8. Egyéb problémám adódott, kihez forduljak kérdésemmel?

9. Általános szabályzat

1. Mi az Óvszer-Vásárlás.hu törzsvásárlói program?

Hűségprogramunkkal áruházunkban történő vásárlását, valamint bizalmát szeretnénk viszonozni. Pontgyűjtő hűségprogramunk rendkívül egyszerű. Amennyiben a Óvszer-Vásárlás.hu oldalon vásárol, hűségpontokat kap. Összegyűjtött pontjai, azok jóváírása után áruházunkban vásárolhatja le, akár a teljes rendelés összegét is kifizetheti a kapott hűségpontokkal.

2. Hogyan működik?

Rendelése leadásakor a rendszer automatikusan kiszámolja a vásárlása után járó hűségpontokat. Ezek a pontok azonnal még nem lesznek levásárolhatók, csak azután hogy rendszerünkben a rendelés teljesített státuszt kap. Ez általában a rendeléstől számított 3 -7 munkanap elteltével várható.A kapott pontokat egy évig gyűjtheti, bármikor levásárolhatja ha így rendelkezik új rendelés leadásakor. Aktuális egyenlegét bármikor szabadon megnézheti ha belép oldalunkon a felhasználói fiókjába.

3. Mi a pontok árfolyama?

Vásárláskor:

Minden termékek esetében minden 1000 forint után 30 pontot írunk jóvá, azaz 3%-ot

Fizetéskor:

Amennyiben úgy dönt hogy hűségpontjait beszámíttatja a kasszánál új rendelésébe, úgy mi hűségpontonként 1 Ft-ot vonunk le a fizetendő végösszegből.

 

4. Hogyan tudom levásárolni összegyűjtött pontjaimat?

Ezt igen egyszerűen megteheti, ha vásárlása befejezésekor a kasszánál, a fizetési mód kiválasztása alatt bepipálja a "pontok levásárlása" felirat mellett lévő jelölőnégyzeted. 

FIGYELEM! Érdemes ügyesen időzíteni a levásárlást, mivel rendszerünk azon vásárlások után nem ad újabb pontokat melyek fizetésekor fel lettek használva hűségpontok.

5. Egy vásárlás során maximálisan mennyi hűségpontot válthatok be?

Nincs semmiféle megkötésünk a hűségpontok és a fizetendő arányára vonatkozólag, akár az összes jóváhagyott hűségpont beváltható egy adott vásárláskor.

6. Jár-e pont ha hűségpontokat is beszámoltatok a vásárlásba?

Nem, azon vásárlásokba melyek fizetésébe hűségpontokat is beszámoltat, azok után rendszerünk nem ad újabb pontokat. Ezért próbáljon meg arra törekedni hogy amikor hűségpontot vásárol le, akkor minél nagyobb arányban fizessen pontokkal.

7. Minden termékre járnak a hűségpontok?

Igen

8. Egyéb problémám adódott, kihez forduljak kérdésemmel?

Klikkeljen a kapcsolat menüpontra, és írjon nekünk levelet.

9. Általános hűségprogram szabályok

-Hűségpontok kizárólag a Óvszer-Vásárlás.hu webáruházban regisztrált vásárlók számára adhatók.

-Hűségpontokat kizárólag a Óvszer-Vásárlás.hu webáruházban történő interneten leadott megrendelésével gyűjthet és/vagy válthat be.

-A Hűségpontok vissza nem téríthetőek, és a vásárlók között sem cserélhetőek.

-A Hűségpontok semmilyen körülmények között sem cserélhetőek és válthatóak be készpénzre.

-A vásárlói pontok számításakor kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási költségek után nem járnak hűségpontok, illetve annak kifizetésére nem is válthatók be

Webáruház készítés
argep.hu shopmania.hu simplepay_hu paypal